Forhandler af solceller i høj kvalitet

Vi forhandler højkvalitets solceller fra LG og Solar Frontier.

Salget af solcelleanlæg eksploderer, og det er til tider på bekostning af kvalitet, men ikke hos os.

Der findes mange typer solceller på markedet og de er af meget varierende kvalitet. Hos Stavnskær Elektrik A/S vil vi gerne være sikre i valget af det rigtige produkt, hvorfor vi har valgt at sælge kendte mærker, med høj kvalitet, ydeevne og sikkerhed, og samtidig til konkurrencedygtige priser.

Montering af solcelleanlæg

Vores solcelleanlæg monteres med gennemtestede fastgørelsessystemer, stik og kabler af høj kvalitet, og dimensioneres med ydeevne for øjet. Vi mener, at man ikke kan gå på kompromis med de ting, da solcelleanlæggene gerne skulle holde mange år ud i fremtiden.

Efter montering tester vi anlægget med en solcelleanalysator, som måler de fysiske og elektriske forhold, på og omkring dit solcelleanlæg. Der måles og beregnes solcellers virkningsgrad, samt DC/AC inverterens virkningsgrad. Virkningsgraden bruges til at kontrollere og optimere solcelleinstallationen og giver et billede af anlægseffektiviteten.

Disse mållinger er ikke et krav for at montere solcelleanlæg, men vi mener, at det er en selvfølge, at man kontrollerer sit arbejde, så du som kunde kan være tryg omkring dit solcelleanlæg.

Godkendt af Teknologisk Institut

Vi er godkendt af teknologisk institut i KSO-ordningen, desuden medlem af ren1ergi.dk og som kunde er du dækket af TEKNIQs garantiordning.

Få hjælp til dit solcelleanlæg

Ring til Søren Stavnskær på 40 33 01 11 og få en snak om solcelleanlæg til dit behov.

Menu Luk